Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kluswerk Weesp
Average rating:  
 7 reviews
by Hansmo on Kluswerk Weesp
steigerhouten buffetkast.

Sander heeft met zijn assistent voor ons een hele leuke en handige kast van steigerhout gebouwd voor buiten in de tuin. Door de grote wielen rijd die kast (2,50 mtr lang)heel makkelijk. Gelukkig staat de kast droog onder een waranda waardoor hij lang mooi blijft.Wij zijn erg content met het resultaat.

by klompenburg on Kluswerk Weesp

mooie kast gebouwd voor onze droger. Goed advies gegeven. Alles volgens afspraak en na de klus alles netjes opgeruimd.

by Susan on Kluswerk Weesp
Carport en pergola

KlusWerkWeesp heeft onze tuin voorzien van een stoere carport met pergola. Sander heeft ons in de voorbereiding vakkundig voorzien van advies en keuzemogelijkheden in te gebruiken materialen. Vervolgens is het bouwwerk soepel volgens planning geplaatst. Alles weer netjes achtergelaten, wij zijn er blij mee.

by Dave on Kluswerk Weesp
Trapkast

We hadden de doorgang naar de keuken vergroot door een deel van de trapkast weg te halen. Tot zover ging het goed maar toen moesten er nieuwe deurtjes (incl kozijn) voor de kleinere trapkast worden gemaakt. Dankzij KlusWerkWeesp zitten deze er nu in en het ziet er prachtig uit.

Doordat Sander kwaliteit gereedschap gebruikt was alles helemaal stofvrij na de klus.

by Tom on Kluswerk Weesp
Aanrechtblad

Met veel hulp van Kluswerk Weesp is onze oude keuken helemaal gerenoveerd met o.a. een dik aanrechtblad. Netjes afgewerkt, precies passend & alles daarna schoon achtergelaten. Vonden we erg fijn! Perfect!

by Kim on Kluswerk Weesp
Naaikistje

De vader van mijn oma heeft lang geleden een naaikistje voor zijn dochter getimmerd, door de jaren heen heeft het meerdere malen z'n dienst bewezen. Toen mijn oma vorig jaar overleed heeft Sander dit met veel liefde & aandacht nieuw leven ingeblazen, waardoor ik mijn moeder met dit erfstuk heb kunnen verrassen! Dankjewel!

by Hansmo on Kluswerk Weesp
Mooi werk

Kluswerk weesp heeft een lelijk betonnen plafond bekleed met tengels, de electraleidingen en lichtpunten daartussen aangelegd en vervolgens stucplaten aangebracht. Daarna is het plafond afgewerkt met sierlijsten en gespact. Het resultaat is heel mooi, een strak spierwit plafond. Het boor- en schroefwerk gaf geen stof want alles werd met moderne apparatuur gedaan en het stof werd direct opgezogen d.m.v. een stofzuigerslang aan de boor. Mooi werk en op tijd klaar voor de rest van de verbouwing.